Przegląd Hodowlany 0

PH 3/2007 (marzec)

1 A. Pisula, A. Tyburcy, K. Dasiewicz Wybrane punkty krytyczne decydujące o jakości mięsa wołowego (Pełny tekst)
4 M. Grabowicz Zioła w żywieniu zwierząt (Pełny tekst)
9 B. Borys Żywieniowe aspekty dobrostanu owiec (Pełny tekst)
13 B. Kotowski, K. Kotowski Skuteczność preparatu Biolactin w profilaktyce i terapii zespołu MMA u loch (Pełny tekst)
15 Z. Pietrzak GMO szansą rozwoju dla polskiego rolnictwa? (Pełny tekst)
18 E. Bombik, S. Kondracki Znaczenie hodowli zwierząt wolno żyjących (cz. II) (Pełny tekst)
21 A. Rokicka Króliki białe popielniańskie w Wandzinie (Pełny tekst)
23 Z. Dorynek, H. Pawlak Wielkopolska kolebką inseminacji (Pełny tekst)
28 M. Adamski, W. Łuczak Starożytności mleczarskie (Pełny tekst)
30 Nowe książki (Pełny tekst)
30 W. Podkówka Ziarno owsa i żyta ‒ substrat energii grzewczej (Pełny tekst)
32 Kronika (Pełny tekst)

Zobacz Również