1 |
T. Strabel |
Dobór buhajów do kojarzeń w zakresie cechy typu i budowy (Pełny tekst) |
3 |
M. Koćwin-Podsiadła, E. Krzęcio |
Jakość wieprzowiny i metody jej doskonalenia. Cz. III. Metody poprawy cech jakości mięsa (Pełny tekst) |
6 |
W. Podkówka, Z. Podkówka |
Ocena jakości kiszonek (Pełny tekst) |
10 |
P. Stępniak-Sołyga |
Żywienie krów wysokomlecznych (Pełny tekst) |
11 |
A. Kęszka, Ż. Borowiec-Chłopek |
Znaczenie leptyny w prawidłowym funkcjonowaniu organizmu koni (Pełny tekst) |
13 |
S. Mroczkowski |
Kształtowanie środowiska naturalnego za pomocą owiec (Pełny tekst) |
15 |
E. Kuźnicka, A. Kucharska |
Owce w pielęgnacji krajobrazu oraz różne źródła wsparcia dla właścicieli stad na przykładzie Francji, Holandii i Hiszpanii (Pełny tekst) |
17 |
D. Hunc, M. Tietze |
Podstawy ekologicznej produkcji pszczelarskiej (Pełny tekst) |
19 |
B. Barabasz, D. Dzierżanowska-Góryń |
Opieka nad szynszylami w okresie ciąży i wczesnego odchowu młodych (Pełny tekst) |
21 |
M. Świtoński, A. Hadyńska, I. Szczerbal |
Choroby dziedziczne psa ‒ podłoże molekularne oraz odpowiedniki u innych ssaków (Pełny tekst) |
24 |
T. Szwaczkowski |
Warsztaty Naukowe w Poznaniu (Pełny tekst) |
25 |
M. Grzech, R. Stępień, T. Szwaczkowski |
Sitatunga (Tregalaphus spekei) ‒ „wodna antylopa” Afryki (Pełny tekst) |
27 |
D. Lewczuk |
Tematyka sesji Hodowli Koni EAAP 2004 ‒ Bled, Słowenia (Pełny tekst) |
32 |
|
Nowe książki (Pełny tekst) |
33 |
E. Kaca, H. Jankowska-Huflejt |
Profesor Jan Zastawny ‒ wspomnienie (Pełny tekst) |