1 |
J. Bieniek |
Regiony wolne od GMO jako alternatywna perspektywa rozwoju obszarów wiejskich (Pełny tekst) |
4 |
J. Preś, W. Łuczak, A. Szyszkowska, A. Zaleska |
Wpływ synchronizacji rozkładu w żwaczu związków azotowych i składników dostarczających energii na produkcyjność krów mlecznych (Pełny tekst) |
7 |
A. Osten-Sacken |
Bydło czerwone szwedzkie ‒ propozycja kojarzenia międzyrasowego ras mlecznych (Pełny tekst) |
9 |
Z. Pietrzak |
XV Szkoła Zimowa z metodologii hodowli bydła (Pełny tekst) |
11 |
D. Jamroz |
Myśli nieuczesane, na gorąco zarejestrowane (Pełny tekst) |
13 |
A. Drożdż |
Znaki ochronne dla produktów owczarstwa górskiego (Pełny tekst) |
18 |
E. Sell, T. Szwaczkowski, J. Wójtowski |
Doskonalenie cech reprodukcyjnych owiec (Pełny tekst) |
22 |
S. Kondracki, B. Biesiada-Drzazga |
Perspektywa rozwoju drobiarstwa po wejściu Polski do Unii Europejskiej (Pełny tekst) |
27 |
E. Gebler |
Ochrona ras rodzimych ‒ królik biały popielniański (Pełny tekst) |
29 |
E.J. Budek |
Border collie ‒ najlepszy pasterz na świecie (Pełny tekst) |