1 |
J. Więcek, J. Skomiał, A. Rekiel, M. Śliwiński |
Wpływ poziomu białka i aminokwasów w mieszankach dla tuczników na strawność składników pokarmowych (Pełny tekst) |
3 |
K. Chmiel, D. Sobczuk |
Analiza wykorzystania rozpłodowego elitarnych klaczy czystej krwi arabskiej hodowli SK Janów Podlaski (Pełny tekst) |
6 |
A. Grużewska |
Statystyczna analiza danych procentowych na przykładzie wyników produkcyjnych kurcząt brojlerów (Pełny tekst) |
9 |
A.J. Furowicz, D. Czernomysy-Furowicz, M. Ferlas, J. Borkowski |
Grypa ptasia ‒ nowe dane epidemiologiczne, możliwości leczenia (cz. I) (Pełny tekst) |
12 |
D. Komorowska |
Finansowanie inwestycji w Polsce z funduszy strukturalnych Unii Europejskiej (Pełny tekst) |
15 |
S. Mroczkowski |
O polskich owcach (Pełny tekst) |
17 |
A. Dobicki, P. Nowakowski, Z. Mikołajczak, K. Wypychowski |
Miejsce bydła mięsnego w sieci troficznej ekosystemu Parku Narodowego „Ujście Warty” (cz. 2) (Pełny tekst) |
21 |
K. Karney |
Hodowla i użytkowanie bydła mlecznego w Nowej Zelandii. Cz. 2. Organizacja chowu i hodowli (Pełny tekst) |
26 |
W. Podkówka |
Biogliceryna (Pełny tekst) |
29 |
|
Nowe książki (Pełny tekst) |
30 |
H. Kamieniecki, J. Wójcik, E. Czerniawska-Piątkowska |
Współpraca Akademii Rolniczej w Szczecinie z landem Meklemburgia-Pomorze Przednie (Pełny tekst) |
31 |
|
Kronika (Pełny tekst) |