Przegląd Hodowlany 0

PH 4/2004 (kwiecień)

1 M. Koćwin-Podiadła, E. Krzęcio, K. Antosik Rynek mięsa wieprzowego ‒ postęp w doskonaleniu mięsności i jakości mięsa w Polsce w świetle standardów UE (Pełny tekst)
7 K. Chmiel, D. Sobczuk Rozkład masy urodzeniowej źrebiąt czystej krwi arabskiej w stadninach koni: Białka, Janów Podlaski, Michałów (Pełny tekst)
10 S. Okularczyk Zarys bilansu przemian w rolnictwie determinujących zrównoważony rozwój produkcji zwierzęcej (Pełny tekst)
15 J.R. Mroczek Zarys historii hodowli bydła simentalskiego w Polsce (Pełny tekst)
18 P. Stępniak-Sołyga Mikroorganizmy przewodu pokarmowego konia (Pełny tekst)
19 J. Krzyżewski, N. Strzałkowska Mleko kozie ‒ szansa dla wielu polskich rolników (Pełny tekst)
22 W. Podkówka, Z. Podkówka Wytłoki z nasion rzepaku ‒ wartościowa pasza (Pełny tekst)
26 A. Baranowski Preparat „Efektywne Mikroorganizmy (EM®) ‒ próby zadstosowania w rolnictwie (Pełny tekst)
27 H. Frąckowiak Rasy rodzime eksponowane na XVIII Krajowej Wystawie Zwierząt Hodowlanych i ich charakterystyka (Pełny tekst)
30 T. Pakulski, B. Borys, J. Wójtowski, P. Ślósarz Krajowy Salon Owczarski „Tech-Ovin” w Bellac ‒ wizytówka nowoczesnego owczarstwa francuskiego (Pełny tekst)
33 Departament Identyfikacji i Rejestracji Zwierząt ARiMR System Identyfikacji i Rejestracji Zwierząt (Pełny tekst)

Zobacz Również