Przegląd Hodowlany 0

PH 12/2007 (grudzień)

 

STRONA
AUTOR
TYTUŁ
1 Z. Litwińczuk Drodzy Czytelnicy! (Pełny tekst)
2 Z. Choroszy, G. Grodzki, A. Szewczyk, Z. Litwińczuk, M. Różycki, B. Choroszy Projekt metody oceny wartości użytkowej buhajów ras mięsnych (Pełny tekst)
4 E. Juszczuk-Kubiak, S.J. Rosochacki Geny warunkujące jakość mięsa u bydła ‒ proteoliza w mięśniach a kruchość wołowiny (Pełny tekst)
7 R. Eckert Wpływ przyżyciowej oceny mięsności knurów na wartość rzeźną masowego pogłowia świń (Pełny tekst)
10 T. Blicharski, J. Ptak, M. Snopkiewicz, A. Hammermeister Wyniki oceny użytkowości rozpłodowej, tucznej i rzeźnej trzody chlewnej za 2006 rok (Pełny tekst)
13 W. Migdał Mięso ‒ od funkcjonalności do chronicznych chorób środowiskowych ‒ fakty i mity (Pełny tekst)
20 A. Silecka, D. Czernomysy-Furowicz Zastosowanie analizy składników morfotycznych krwi oraz frakcji białek surowicy w monitoringu wysiłku fizycznego u koni (Pełny tekst)
23 A.J. Furowicz, J. Kur, D. Czernomysy-Furowicz Toksoplazmoza ludzi i zwierząt. Cz. II. Zasadnicze elementy diagnostyki oraz terapii i profilaktyki (Pełny tekst)
26 Polska Federacja Hodowców Bydła i Producentów Mleka Bydło mleczne na XXII Krajowej Wystawie Zwierząt Hodowlanych w Poznaniu (Pełny tekst)
28 I. Oleniuch, M. Ruda Produkty tradycyjne pochodzenia zwierzęcego ‒ wymogi bezpieczeństwa i higieny oraz korzyści wspierania rozwoju (Pełny tekst)
32 Spis treści „Przeglądu Hodowlanego” ‒ rocznik 2007 (Pełny tekst)

Zobacz Również