1 |
A. Kupczyk, A. Trzmiel |
Wstępna ocena skuteczności działań w programie SAPARD (Pełny tekst) |
4 |
H. Kałuża |
Bezpieczeństwo żywności wymaga jedności strategicznej (Pełny tekst) |
7 |
K. Bilik, J. Strzetelski |
Ocena wybranych cech użytkowych jałówek różnych ras w zależności od poziomu żywienia w okresie odchowu (Pełny tekst) |
12 |
J. Kozłowska, H. Kruczyńska |
Występowanie i profilaktyka porażenia poporodowego u krów (Pełny tekst) |
14 |
J. Szarek, H. Kamieniecki, K. Adamczyk |
OHZ w Lubianie źródłem postępu hodowlanego dla północno-zachodniej Polski (Pełny tekst) |
17 |
W. Migdał, T. Barowicz, M. Pieszka |
Sprzężony kwas linolowy (CLA) w żywieniu loch ‒ wpływ na odchów prosiąt (Pełny tekst) |
21 |
G. Fiedorowicz, J. Łojek, E. Clausen |
Nowoczesne technologie utrzymania koni (cz. I) (Pełny tekst) |
25 |
R. Niżnikowski |
Stan pogłowia oraz opłacalność chowu owiec i kóz w państwach środkowej i wschodniej Europy (Pełny tekst) |
29 |
A. Baranowski |
Pasze pochodzenia transgenicznego w żywieniu zwierząt ‒ kierunki badań (Pełny tekst) |
31 |
J. Ostoja-Solecki |
Wystawa zwierząt u sąsiadów za Sudetami (Pełny tekst) |
32 |
Departament Identyfikacji i Rejestracji Zwierząt ARiMR |
System IRZ a znakowanie produktów żywnościowych (Pełny tekst) |