Przegląd Hodowlany 0

PH 10/2004 (październik)

1 A. Kupczyk, A. Trzmiel Wstępna ocena skuteczności działań w programie SAPARD (Pełny tekst)
4 H. Kałuża Bezpieczeństwo żywności wymaga jedności strategicznej (Pełny tekst)
7 K. Bilik, J. Strzetelski Ocena wybranych cech użytkowych jałówek różnych ras w zależności od poziomu żywienia w okresie odchowu (Pełny tekst)
12 J. Kozłowska, H. Kruczyńska Występowanie i profilaktyka porażenia poporodowego u krów (Pełny tekst)
14 J. Szarek, H. Kamieniecki, K. Adamczyk OHZ w Lubianie źródłem postępu hodowlanego dla północno-zachodniej Polski (Pełny tekst)
17 W. Migdał, T. Barowicz, M. Pieszka Sprzężony kwas linolowy (CLA) w żywieniu loch ‒ wpływ na odchów prosiąt (Pełny tekst)
21 G. Fiedorowicz, J. Łojek, E. Clausen Nowoczesne technologie utrzymania koni (cz. I) (Pełny tekst)
25 R. Niżnikowski Stan pogłowia oraz opłacalność chowu owiec i kóz w państwach środkowej i wschodniej Europy (Pełny tekst)
29 A. Baranowski Pasze pochodzenia transgenicznego w żywieniu zwierząt ‒ kierunki badań (Pełny tekst)
31 J. Ostoja-Solecki Wystawa zwierząt u sąsiadów za Sudetami (Pełny tekst)
32 Departament Identyfikacji i Rejestracji Zwierząt ARiMR System IRZ a znakowanie produktów żywnościowych (Pełny tekst)

Zobacz Również