1 |
Z. Zduńczyk |
Strategia bezpieczeństwa i kontroli jakości żywności pochodzenia zwierzęcego (Pełny tekst) |
5 |
A. Pisula, T. Florowski, A. Tyburcy |
Czynniki decydujące o jakości mięsa kulinarnego i przerobowego (Pełny tekst) |
12 |
B. Reklewska |
Możliwości produkcji mleka o zwiększonej zawartości składników funkcjonalnych (Pełny tekst) |
15 |
M. Drywień |
Wartość odżywcza mleka i przetworów w aspekcie potrzeb pokarmowych człowieka (Pełny tekst) |
19 |
|
Rozstrzygnięcie XXI edycji Konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu nauk zootechnicznych (Pełny tekst) |
21 |
Z. Litwińczuk |
Perspektywy chowu bydła w Polsce (Pełny tekst) |
26 |
B. Wróbel, D. Younie, H. Jankowska-Huflejt, J. Zastawny |
Konferencja o rolnictwie ekologicznym w Niemczech (Pełny tekst) |
28 |
E. Krzysztoszek |
Biotechnologia rozrodu psów ‒ sztuczne unasienianie suk (Pełny tekst) |
31 |
|
Nowe książki (Pełny tekst) |
33 |
Departament Identyfikacji i Rejestracji Zwierząt ARiMR |
Cele oraz zakres współpracy ARiMR z organizacjami i instytucjami działającymi bezpośrednio w otoczeniu rolnictwa (Pełny tekst) |