Przegląd Hodowlany 0

PH 9/2004 (wrzesień)

1 Z. Zduńczyk Strategia bezpieczeństwa i kontroli jakości żywności pochodzenia zwierzęcego (Pełny tekst)
5 A. Pisula, T. Florowski, A. Tyburcy Czynniki decydujące o jakości mięsa kulinarnego i przerobowego (Pełny tekst)
12 B. Reklewska Możliwości produkcji mleka o zwiększonej zawartości składników funkcjonalnych (Pełny tekst)
15 M. Drywień Wartość odżywcza mleka i przetworów w aspekcie potrzeb pokarmowych człowieka (Pełny tekst)
19 Rozstrzygnięcie XXI edycji Konkursu na najlepszą pracę magisterską z zakresu nauk zootechnicznych (Pełny tekst)
21 Z. Litwińczuk Perspektywy chowu bydła w Polsce (Pełny tekst)
26 B. Wróbel, D. Younie, H. Jankowska-Huflejt, J. Zastawny Konferencja o rolnictwie ekologicznym w Niemczech (Pełny tekst)
28 E. Krzysztoszek Biotechnologia rozrodu psów ‒ sztuczne unasienianie suk (Pełny tekst)
31 Nowe książki (Pełny tekst)
33 Departament Identyfikacji i Rejestracji Zwierząt ARiMR Cele oraz zakres współpracy ARiMR z organizacjami i instytucjami działającymi bezpośrednio w otoczeniu rolnictwa (Pełny tekst)

Zobacz Również