1 |
J. Seremak-Bulge, E. Domańska |
Stan przygotowań polskiego mleczarstwa do integracji z Unią Europejską (Pełny tekst) |
5 |
D. Komorowska |
Zmiany w produkcji mleka w Polsce i krajach Unii Europejskiej (Pełny tekst) |
8 |
P. Brzozowski |
Długowieczność ‒ najważniejsza cecha funkcjonalna bydła mlecznego (Pełny tekst) |
10 |
H. Fandrejewski |
Aktualne spojrzenie na żywienie świń rosnących (Pełny tekst) |
14 |
A. Nowicka-Posłuszna |
Stadnina Koni Posadowo (Cz. I) (Pełny tekst) |
20 |
W. Kareta, M. Cegła, W. Kmak, S. Drabik |
Inseminacja owiec górskich w nowych warunkach technologicznych. Cz. III. Rozród podczas wypasu na halach i w przyzagrodowym utrzymaniu owiec (Pełny tekst) |
23 |
M. Brzozowski |
Bezwłose króliki ‒ możliwości ich wykorzystania (Pełny tekst) |
25 |
A.J. Furowicz, A. Perużyńska, D. Czernomysy-Furowicz |
Wścieklizna ‒ choroba zwierząt i człowieka, etiopatogeneza i epidemiologia (Pełny tekst) |
29 |
|
Nowe książki (Pełny tekst) |
30 |
M. Bereza, E. Gelner |
Maty legowiskowe o działaniu antybakteryjnym dla bydła mlecznego (Pełny tekst) |
32 |
|
Targi rolno-spożywcze w Polsce w 2003 roku (Pełny tekst) |