1 |
H. Jasiorowski |
Przyszłość polskiej zootechniki w świetle zachodzących procesów integracji i globalizacji (Pełny tekst) |
5 |
Z. Reklewski |
Kierunki badań z zakresu genetyki i hodowli zwierząt gospodarskich (Pełny tekst) |
10 |
T. Szulc |
Przyszłość nauki i edukacji rolniczej (Pełny tekst) |
14 |
T. Barowicz, M. Barowicz |
Koszty produkcji dietetycznego mięsa (Pełny tekst) |
17 |
T. Strabel, J. Jamrozik |
Kanadyjski model oceny wartości hodowlanej bydła na podstawie próbnych udojów (Pełny tekst) |
20 |
R. Niżnikowski |
Możliwości pozyskiwania mleka konsumpcyjnego od polskich owiec nizinnych (Pełny tekst) |
23 |
T. Banaszkiewicz |
Żywienie jako czynnik modyfikujący skład kwasów tłuszczowych w produktach pochodzenia zwierzęcego (Pełny tekst) |
27 |
A. Baranowski, W. Richter |
Wpływ alkaloidów sporyszu na zdrowie i produkcyjność zwierząt gospodarskich (Pełny tekst) |
28 |
J. Zastawny, H. Jankowska-Huflejt |
Możliwości lepszego wykorzystania potencjału produkcyjnego łąk i pastwisk w Polsce (Pełny tekst) |
31 |
A. Nowacka, B. Janicki |
Hipoterapia jako alternatywna metoda leczenia (Pełny tekst) |