1 |
Z. Podkówka, W. Podkówka |
Zasady stosowania TMR w żywieniu krów (Pełny tekst) |
5 |
R. Ziemiński |
Produkcja mleka wysokiej jakości w Kombinacie Rolnym Kietrz (Pełny tekst) |
9 |
H. Grodzki, V. Faroppa, T. Przysucha, M. Bona, J. Slósarz |
Nowy system selekcji bydła rasy piemontese we Włoszech (Pełny tekst) |
11 |
T. Nałęcz-Tarwacka, K. Zdziarski |
Wpływ dodatku Optamixu S na skład chemiczny mleka i zawartość komórek somatycznych (Pełny tekst) |
12 |
B. Szostak, P. Dragoew, R. Nedewa |
Zeolity w żywieniu świń (Pełny tekst) |
13 |
K. Kotowski |
Pleuropneumonia świń (Pełny tekst) |
16 |
J. Gruszczyńska |
Związek polimorfizmu MHC z odpornością organizmu na choroby (Pełny tekst) |
18 |
A. Rzeczycki |
Przyszłość hodowli koni w Polsce (Pełny tekst) |
20 |
A. Stachurska |
Umaszczenie populacji koników polskich (Pełny tekst) |
21 |
A. Radzik-Rant, D. Sztych, R. Niżnikowski |
Produkcja, obrót i jakośc wełny w Polsce (Pełny tekst) |
26 |
E. Bagnicka, M. Łukaszewicz |
Wartość hodowlana kozłów wykorzystywanych w populacji kóz mlecznych (Pełny tekst) |
29 |
R. Ostrowski |
Wartość pokarmowa siana w zależności od częstotliwości koszenia (Pełny tekst) |
32 |
J. Żółkowski |
Bydło mięsne w Argentynie (Pełny tekst) |