1 |
Mroczkowski S. |
Cierpienie zwierząt doświadczalnych (Pełny tekst) |
3 |
Dziekiewicz-Mrugasiewicz M. |
Trudności w zwalczaniu zapalenia gruczołu mlekowego krów wynikające z zaburzeń funkcjonowania układu immunologicznego (Pełny tekst) |
7 |
Mirowski A. |
Preparaty mlekozastępcze w żywieniu cieląt. Cz. I. Związki azotowe (Pełny tekst) |
11 |
Molik E., Murawski M., Wierzchoś E. |
Wykorzystanie owiec olkuskich do poprawy użytkowości polskich owiec górskich (Pełny tekst) |
13 |
Kowalska D. |
Wieprzowina, wołowina czy mięso królicze? (Pełny tekst) |
15 |
Biesiada-Drzazga B., Janocha A., Koncerewicz A. |
Walory odżywcze tłuszczu gęsiego (Pełny tekst) |
17 |
|
Konferencja naukowa nt. „Rodzime rasy zwierząt podstawą żywności regionalnej i ważnym elementem kształtowania krajobrazu” (Pełny tekst) |
20 |
B. Patkowska-Sokoła, W. Łuczak |
Warsztaty z felinoterapii (Pełny tekst) |
21 |
Krzysztoszek E. |
Polskie rasy psów. Cz. I. Historia tworzenia ras (Pełny tekst) |
26 |
Pawlina E., Janus D. |
Kozy, owce i ich krewniacy w polskich ogrodach zoologicznych (Pełny tekst) |
30 |
Podkówka Z., Podkówka W. |
Biogaz rolniczy – odnawialne źródło energii (Pełny tekst) |