1 |
Migdał W. |
Prozdrowotne walory wołowiny i cielęciny (Pełny tekst) |
4 |
Nałęcz-Tarwacka T. |
Prozdrowotne składniki frakcji tłuszczowej mleka i czynniki warunkujące ich zawartość (Pełny tekst) |
8 |
Kuczyńska B. |
Właściwości prozdrowotne składników frakcji białkowej mleka krowiego (Pełny tekst) |
12 |
Kulisiewicz J., Więcek J., Batorska M., Rekiel A. |
Kierunki modyfikowania wartości odżywczej mięsa wieprzowego (Pełny tekst) |
17 |
Radzik-Rant A. |
Modyfikowanie zawartości składników prozdrowotnych w produktach owczych (Pełny tekst) |
22 |
Świerczewska E. |
Jakość produktów drobiarskich – fakty i mity (Pełny tekst) |
24 |
Głogowski R. |
Wartość odżywcza i cechy jakościowe mięsa nutrii (Myocastor coypus Mol.) (Pełny tekst) |
28 |
Cieśla M. |
Czy jedząc ryby zawsze stajemy się zdrowsi? Prozdrowotne walory wybranych produktów akwakultury (Pełny tekst) |
31 |
Victorini P., Siekierska A. |
Bydło mleczne na XXIII Krajowej Wystawie Zwierząt Hodowlanych (Pełny tekst) |