1 |
A. Rekiel |
Technika zasuszania loch (Pełny tekst) |
6 |
S. Mroczkowski |
Polski rynek mleka krowiego w 2002 roku (Pełny tekst) |
9 |
K. Adamczyk, J. Szarek, G. Skrzyński, P. Zapletal |
Określanie masy ciała bydła i innych zwierząt gospodarskich (Pełny tekst) |
12 |
E. Januś |
Liczba komórek somatycznych w mleku krów o różnej kondycji (Pełny tekst) |
15 |
J. Jędraszczyk |
Możliwości zastosowania ultrasonografii w badaniu narządu rozrodczego buhaja (Pełny tekst) |
17 |
S. Okularczyk |
Warunki rozwoju produkcji trzody chlewnej po integracji z Unią Europejską (Pełny tekst) |
23 |
A. Baranowski |
Skład chemiczny i wartość pokarmowa ziarna kukurydzy transgenicznej w żywieniu trzody chlewnej (Pełny tekst) |
24 |
A. Drożdż |
Możliwości zwiększenia efektywności produkcji „jagniąt mlecznych” w górach (Pełny tekst) |
30 |
R. Niżnikowski |
Prowadzenie i rozwój gospodarstw specjalizujących się w produkcji jagniąt rzeźnych (Pełny tekst) |
32 |
P. Bielański |
Czy mięso królicze trafi na nasze stoły? () |