1 |
Z. Reklewski, A. Oprządek, B. Reklewska, L. Panicke, J. Oprządek |
Wpływ żywienia na wartość dietetyczną mleka (Pełny tekst) |
6 |
K. Pieniak-Lendzion |
Owce i kozy źródłem żywności funkcjonalnej (Pełny tekst) |
10 |
Z. Reklewski, T. Szulc |
Hodowla bydła i produkcja mleka w świetle integracji Polski z Unią Europejską (Pełny tekst) |
14 |
B. Kalinowska, C. Klocek |
Hierarchia stadna u świń (Pełny tekst) |
17 |
W. Kareta, M. Cegła, W. Kmak |
Inseminacja owiec górskich w nowych warunkach technologicznych. Cz. I. Przegląd wybranych metod kierowania rozrodem (Pełny tekst) |
20 |
K. Ściesiński |
Charakterystyka współczesnej populacji polskiego owczarka podhalańskiego (cz. II) (Pełny tekst) |
25 |
A. Baranowski, W. Richter |
Dopuszczalna zawartość mikotoksyn w paszach (Pełny tekst) |
26 |
K. Kotowski, B. Kotowski |
Aerozole w profilaktyce i terapii zwierząt (Pełny tekst) |
28 |
E. Jodkowska |
Wskazania przed rozpoczęciem budowy ośrodka hippicznego (Pełny tekst) |
30 |
|
Hodowla krów rasy jersey w Południowej Afryce oraz marketing mleka i jego przetworów (Pełny tekst) |
33 |
|
Uwaga algi! (Pełny tekst) |