Przegląd Hodowlany 0

PH 7/2002 (lipiec)

1 Z. Reklewski, A. Oprządek, B. Reklewska, L. Panicke, J. Oprządek Wpływ żywienia na wartość dietetyczną mleka (Pełny tekst)
6 K. Pieniak-Lendzion Owce i kozy źródłem żywności funkcjonalnej (Pełny tekst)
10 Z. Reklewski, T. Szulc Hodowla bydła i produkcja mleka w świetle integracji Polski z Unią Europejską (Pełny tekst)
14 B. Kalinowska, C. Klocek Hierarchia stadna u świń (Pełny tekst)
17 W. Kareta, M. Cegła, W. Kmak Inseminacja owiec górskich w nowych warunkach technologicznych. Cz. I. Przegląd wybranych metod kierowania rozrodem (Pełny tekst)
20 K. Ściesiński Charakterystyka współczesnej populacji polskiego owczarka podhalańskiego (cz. II) (Pełny tekst)
25 A. Baranowski, W. Richter Dopuszczalna zawartość mikotoksyn w paszach (Pełny tekst)
26 K. Kotowski, B. Kotowski Aerozole w profilaktyce i terapii zwierząt (Pełny tekst)
28 E. Jodkowska Wskazania przed rozpoczęciem budowy ośrodka hippicznego (Pełny tekst)
30 Hodowla krów rasy jersey w Południowej Afryce oraz marketing mleka i jego przetworów (Pełny tekst)
33 Uwaga algi! (Pełny tekst)

Zobacz Również